Šis kaimišku žavesiu pasižymintis unikalus medinis kavos staliukas taps nesenstančia jūsų interjero detale. Jo tvirtas stalviršis užtikrina saugų paviršių ant kurio galėsite pasidėti gėrimus, vazas, vaisių dubenėlius ir kitus dekoratyvius daiktus.

Šis praktiškas kavos staliukas puikiai tiks pasidėti multimedijos įrenginius, knygas, žurnalus ir mažus daiktus, kuriuos norite laikyti ranka pasiekiamu atstumu. Pagamintas iš rausvosios dalbergijos apdaila dengtų akacijos medienos masyvo ir kaučiukmedžio bei plieno, staliukas yra stabilus ir patvarus. Rausvoji dalbergija yra savo ryškiais raštais žymus tropinis kietmedis. Jis taip pat žinomas kaip raudonmedis ar palisandras. Kiekvienas gamybos žingsnis yra atliekamas itin kruopščiai, nesvarbu ar tai būtų poliravimas, dažymas ar lakavimas.

Atsipalaiduokite ir mėgaukitės puikiu laiku su savo šeima ir draugais sėdėdami prie šio išskirtinio kavos staliuko! Svarbi pastaba: spalvos gali skirtis priklausomai nuo baldo, todėl kiekvienas iš jų yra unikalus; atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Plieno rėmo spalva: juoda
  • Medžiaga: rausvosios dalbergijos apdaila dengti akacijos masyvas ir kaučiukmedis, milteliniu būdu dengtas plienas
  • Matmenys: 110 x 60 x 40 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Poliruota, dažyta ir lakuota
  • Reikia surinkti: taip

Charakteristikos

Spalva
Ruda
Pakuotės svoris (kg)
13,9
Dydis
N/A
Gamintojas
vidaXL

Lankytojai taip pat domėjosi: