Šis paprasta ir švaria išvaizda pasižymintis medinis stalviršis suteiks jūsų vidaus erdvėms kaimiško žavesio. Jo medienos masyvo konstrukcija užtikrina, kad jis yra stabilus ir saugus.

Pakaitinis stalviršis yra pagamintas iš tropinės perdirbtos medienos masyvo, kuris buvo pagamintas iš medienos surinktos iš senų konstrukcijų, tokių kaip sandėlių, tvartų, pašiūrių, malūnų ir dvarų. Mediena yra mango, kietmedžio, tikmedžio ir kt. mišinys, tad ji pasižymi skirtingų medžių savybėmis. Nusidėvėjimo žymės ir matoma raštų struktūra kiekvienai daliai suteikia savitą istoriją ir unikalią išvaizdą. Kiekvienas gamybos žingsnis yra atliekamas itin kruopščai, nesvarbu ar tai būtų poliravimas dažymas ar lakavimas. Be to, šis medienos masyvo stalviršis gali būti naudojamas kavos staliukams, šoniniams staliukams, baro staliukams, telefono staliukams, konsoliniams staliukams, naktiniams staliukams, kaip lentynos ar baldų plokštės. Stalviršį lengva valyti drėgna šluoste.

Svarbi pastaba: spalvos gali skirtis priklausomai nuo baldo, taip kiekvienam iš jų suteikdamos unikalumo; atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Medžiaga: perdirbtos medienos masyvas
  • Matmenys: 80 x 70 cm (ilgis x plotis)
  • Storis: 25-27 mm
  • Su dvejomis medinėmis atramomis
  • Apdaila: poliruota, dažyta ir lakuota

Charakteristikos

Spalva
Įvairiaspalvis
Pakuotės svoris (kg)
11,62
Dydis
70 x 80 cm 25-27 mm
Gamintojas
vidaXL

Lankytojai taip pat domėjosi: