Medinis kavos staliukas suteiks jūsų gyvenamajai erdvei pramoninės išvaizdos bei bus puikus pasirinkimas jūsų namų interjerui.

Prie sofos pastatomas staliukas yra pagamintas iš perdirbtos medienos masyvo, kuris buvo surinktas iš sugriuvusių senų pastatų sijų, grindų ir jungčių. Be to, jis gali būti pagamintas iš tokių medienos tipų kaip tikmedis, kietmedis, tropinė mediena, mango ir kt. Tai reiškia, jog perdirbta mediena išlaiko šių skirtingų medžių savybes. Perdirbta mediena jau yra pasenusi, sudūlėjusi ir sausa, todėl ji nesusitrauks ir neįlinks. Meistrystė ir gražūs medienos raštai kiekvienai baldo detalei suteikia unikalumo ir šiek tiek išskiria vieną nuo kito. Dekoratyvinis staliukas turi lentyną daiktams, kuri suteikia papildomos vietos tvarkingai bei lengvai pasiekiamus laikyti jums svarbius daiktus.

Svarbi pastaba: spalvos ir raštai gali skirtis priklausomai nuo baldo, taip kiekvienam iš jų suteikiant unikalumo; atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Medžiaga: įvairių spalvų apdaila dengtas perdirbtos medienos masyvas, juoda milteliniu būdu dengta apdaila pasižyminti geležis
  • Matmenys: 60 x 60 x 35 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Reikia surinkti: taip

Charakteristikos

Spalva
Įvairiaspalvis
Pakuotės svoris (kg)
12,95
Dydis
N/A
Gamintojas
vidaXL

Lankytojai taip pat domėjosi: