Skėtis su tvirtu aliuminio karkasu, dideliu stogeliu, apsaugančiu nuo UV spindulių ir papildomu nešiojimu pagrindu - puiki apsauga nuo saulės.

Kokybišką saulės skėtį paprastai atskleisite ir suskleisite pasukdami rankeną ant koto. Aliuminio kotas ir 8 tvirti aliuminio rėmo strypai užtikrins skėčio patvarumą. O nuimamas plieninis kryžiaus formos pagrindas suteiks stabilumo, neužimdamas daug vietos.

Papildomas skėčio pagrindas yra iš 4 atskirų dalių, skirtų pripildyti 60 l vandens ar 80 kg smėlio. Geriausiai tinka kryžiaus formos pagrindams. Neužpildytas pagrindas yra lengvas, todėl jį paprasta pernešti.

Skėtis:Spalva: žaliaAukštis: 3,25 mSkersmuo: 5 mRėmas: aliuminis + plienasAtsparus įvairioms oro sąlygoms ir vandeniuiSu sukama rankenėleSu kryžiaus formos pagrinduPapildomas skėčio pagrindas:Spalva: juodaPlastmasėKiekvienos dalies matmenys: 50 x 50 x 7,5 cm (Ilgis x Plotis x Aukštis)Kiekvienos dalies talpa: 15 lGalima pripildyti vandeniu ar smėliuTinka visiems kryžiaus formos pagrindamsKeturių dalių
Audinys: Poliesteris: 100%

Charakteristikos

Spalva
Žalia
Pakuotės svoris (kg)
30
Dydis
N/A
Gamintojas
vidaXL

Lankytojai taip pat domėjosi: