Šis automobilių kompresijos matavimo rinkinys tinka daugumai benzininius variklius turinčių automobilių modelių. Siekiant užtikrinti, kad jis tinks skirtingiems modeliams, jis yra pristatomas su skirtingų dydžių adapteriais ir vamzdeliais. Jis plačiai naudojamas greitam ir tiksliam kompresijos patikrinimui variklių cilindre.

Dviejų spalvų skalės ( 0-300 psi/0-20 bar) skersmens matuoklis gali būti greitai pritvirtintas prie jūsų variklio ar automobilio bei parodyti tikslius rodmenis vožtuvuose, stūmoklio žieduose, cilindro angose ir galvutės tarpikliuose. Vario nikeliu padengta žarna yra atspari korozijai ir oksidacijai. Be to, pridėtas prailginamas strypas užtikrina saugų ir paprastą kompresijos patikrinimą sunkiai prieinamas vietas turinčiose transporto priemonėse.

Siekiant užtikrinti lengvą laikymą ir transportavimą, rinkinys yra pristatomas pūsto plastiko nešimui skirtame dėkle.

Dėklo spalva: raudonaMedžiaga: varis, plastikasDvigubas matuoklis: 0-300 psi, 0-20 barĮ pristatymą įeina:1 x benzino kompresijos matuoklis2 x žarnos5 x sriegio adapteriai (M18×1,5/M16x1,5/M14×1,25/M12×1,25/M10×1,0)1 x ilgintuvas2 x greitą išmatavimą užtikrinančios pritvirtintos jungtys su guma

Charakteristikos

Spalva
Raudona
Pakuotės svoris (kg)
1,49
Gamintojas
vidaXL

Lankytojai taip pat domėjosi: