Ši pramoniniu stiliumi pasižyminti stilinga medinė televizoriaus spintelė taps jūsų svetainės ar pramogų zonos puošmena. Ji taip pat gali būti naudojama kaip kavos staliukas, šoninė spintelė, žema spintelė ir kt.

Televizoriaus staliukas yra pagamintas iš perdirbtos medienos, kuri buvo surinkta iš senų sugriuvusių pastatų jungčių, grindų ir atraminių sijų ir gali būti pagamintas iš skirtingų medienos tipų, tokių kaip pušis, tikmedis, bukmedis, ąžuolas, kedras, mango, akacija ir kt. Tai reiškia, kad perdirbta mediena išlaiko šių skirtingų medžių savybes. Perdirbta mediena jau yra pasenusi, išdūlėjusi ir sausa, tad nesusitrauks ir neįlinks. Ši šoninė spintelė yra rankų darbo, o gražūs medienos raštais kiekvienai baldo daliai suteikia unikalumo ir šiek tiek išskiria vieną nuo kito. Milteliniu būdu dengtos geležinės kojelės suteikia jai papildomo stabilumo. Apatinėje lentynoje galėsite tvarkingai laikyti DVD grotuvus, žaidimų konsoles, maršrutizatorius ir medijos laikmenas.

Svarbi pastaba: dėl šiek tiek skirtingų kiekvieno baldo spalvų, visos prekės unikalios; atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Medžiaga: įvairių spalvų apdaila dengtas perdirbtos medienos masyvas, milteliniu būdu dengta geležis
  • Matmenys: 160 x 40 x 40 cm (plotis x gylis x aukštis)
  • Reikia surinkti: taip

Charakteristikos

Spalva
Ruda
Pakuotės svoris (kg)
21,04
Dydis
160 x 40 x 40 cm
Gamintojas
vidaXL

Lankytojai taip pat domėjosi: